Barnkalas

Min ipod omformaterades mot min vilja för ca en månad sedan. Otroligt frustrerande, då mängden tid jag använt för att lägga in all musik, tv serier och podcasts jag ville kunna bära runt på, kändes oförlåtlig när allt bara raderats (ca 110 gig).

 

Nu när jag fått börja om med en ren hårddisk, har jag, istället för att gräma mig, tagit tillfället i akt och återuppväckt gammal musik, samt hittat mängder av ny. En gammal bekantskap som rotats fram är Bo Kaspers Orkester. Jag har inte ägnat mig på så där 8 år och det är galet hur mycket kul minnen som gömmer sig i de lite äldre skivorna.


”Vi var glada som ett barnkalas” En klassisk Bo Kasper-strof. Det känns som om det var förbannat länge sedan jag var just så glad. Jag antar att det var ett år sedan då jag hade mitt eget stora barnkalas när jag fyllde 30.

 

Idag hade vi ett annat barnkalas för min 5åring, att se honom hoppa upp och ner av glädje, slita pappret av sina presenter och mosa i sig av maten är en väldigt skön illustration av glädje.

 

Jag avslutar med att visa en bild på efterrätten. Handgjorda glassandwichar med Sias vaniljgräddglass och chocolatechocolatechipcookies. (Jag drömmer mig bort lite till en framtid då jag vinner på triss och köper en egen glassmaskin med kompressor för 10 000 kr och gör egen glass av god kvalité.)

 


Kommentarer
Postat av: Viktor

Ditt 30-årskalas var en av förra sommarens höjdpunkter! Det var lätt värt att lämna en 25-årsfest och sedan bila ensam i två timmar för.Jag drömmer fortfarande ibland om frukosten du bjöd på till söndagsmorgonen...

2011-06-13 @ 08:28:20
URL: http://viewtifulviktor.se
Postat av: JEB

Jag tänkte att jag får baka lite bagels tills jag kommer till er, så äter vi en trevlig frukost på lördagen.

2011-06-14 @ 11:37:47
URL: http://jebtolken.blogg.se/
Postat av: Viktor

JA

2011-06-16 @ 16:57:16
URL: http://viewtifulviktor.se
Postat av: Malene

NAM NAM NAM!!! Du är bare så jätte duktig!!

2011-07-14 @ 23:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0